Meer over Lleon personal training!

In 1988 ben ik, Leon Lammers, geboren te Enschede. Van kinds af aan heb ik een passie voor bewegen gehad. Zo ben ik op jonge leeftijd gaan voetballen en tennissen. Uiteindelijk is het bij voetbal gebleven, waar ik na de jeugdperiode bij een plaatselijke voetbalclub een  aantal jaar op het hoogste amateur niveau heb gespeeld. Sinds kort speel ik weer op recreatief niveau zodat ik mijn gehele focus op mijn werkzaamheden kan leggen.

Ook mijn schoolcarrière heeft altijd in het teken van sport gestaan. Zo heb ik, na het behalen van mijn middelbare school diploma, de CIOS opleiding gevolgd met als uitstroomrichting fitness en health.
Na het CIOS heb ik op het Windesheim de CALO afgerond, dit maakt mij 1ste graads bevoegd bewegingsdocent. Naast deze opleidingen heb ik een particuliere personal training opleiding en sportvasten opleiding afgerond en ook diverse cursussen en seminars gevolgd met de focus op personal training.

Tijdens mijn periode op het CIOS is mijn interesse voor fitness ontstaan. Ik heb in diverse sportscholen gewerkt als fitness instructeur, voedingsconsulent, obesitascoach en geef tot op heden nog groepslessen. Inmiddels heb ik ruim tien jaar ervaring in de fitnessbranche.

Functioneel trainen is voor mij als trainer de manier om op een efficiënte manier in een korte periode persoonlijke doelen te behalen. Niveau is irrelevant. Je kunt op elk niveau instappen. Ik stel voor én met jou een plan op dat aansluit op jou als persoon. Hierbij zorg ik voor helderheid en structuur en maak het passend in jouw leven.

Voor mij als trainer gaat het niet alleen om fysieke doelen. Om duurzame doelen te behalen pakken we samen het gehele pakket aan; het gaat om training, mindset  en voeding.  Samen werken we naar een resultaat dat blijvend is, dat je kan onderhouden, waar je je goed bij voelt; een lifestyle change. Want dat is wat het is; A way of life.

Leon Lammers

Waarom kiezen voor Lleon?

Doelgericht

100%

Professioneel & ervaren

100%

Flexibel

100%

Over

Humor

100%

No-nonsens aanpak

100%

lleon in cijfers

115
Tevreden klanten
1317
Kilos verloren
1412
Trainingen gegeven

Waarom lleon?

Periodisering

Veel mensen in de sportschool beginnen met een duidelijk doel voor ogen, maar zonder uitgestippeld traject daar naar toe. Gevolg hiervan is dat men de trainingen niet optimaal benut, trainingstechnieken niet goed uitvoert en/of dat men niet realiseert dat er meer bij komt kijken dan alleen de trainingen.

Voor elke klant wordt een op maat gemaakte periodisering opgesteld. Deze periodisering zorgt er voor dat aan uw specifieke doelen (op micro, meso, macro niveau) gewerkt kan worden.  En dat een ieder op zijn eigen niveau kan ontwikkelen.

Training

In de periodisering van het gehele traject zijn er drie pijlers die steeds terugkomen. Eén van deze pijlers is de training. In onze visie vinden wij het belangrijk er voor te zorgen dat trainen onderdeel wordt van uw levensstijl. Onze trainingen zijn daarom gevarieerd, altijd op maat gemaakt en voorzien van één op één begeleiding.

Doormiddel van één op één begeleiding krijgt u tijdens de training, tijd en aandacht waar u recht op heeft. De ervaren personal trainer let op uw uitvoering, houding, techniek en zorgt voor progressie door iedereen op zijn eigen niveau te laten trainen. De trainingen bij lleon bestaan voornamelijk uit functionele trainingen.

Uit onderzoek blijkt dat 85% van de mensen zelfstandig niet in staat is om doelstellingen in sportscholen te realiseren.

Mindset

De volgende pijler in onze periodisering is uw mindset. Onze trainers weten u zo te stimuleren en te triggeren dat u uw doelen behaald. U zult zich er over verbazen tot wat u in staat bent. Mindset is een zeer belangrijk en vaak ondergewaardeerd onderdeel van een persoonlijk trainingstraject. Uw mindset bepaald hoe snel u uw doelen behaald.

Voeding

De derde en laatste pijler van de periodisering is voeding. Voeding vormt een belangrijke basis voor het realiseren van uw doelen. Aan de hand van een uitgebreide analyse van uw dagelijkse voedingspatroon en het opstellen van een persoonlijk voedingsplan, zorgen wij ervoor dat uw voeding aansluit op de doelen die u en uw trainer opgesteld hebben.

Sinds ik met Leon train, heb ik weer lol in het sporten en ga ik met meer plezier door het leven. Geen enkele training is hetzelfde en dat zorgt ervoor dat de trainingen altijd uitdagend blijven….
, Francis TImmerhuis
Leon ziet door de persoonlijke benadering wat ik op mijn leeftijd nodig heb om vitaal en sterk te blijven. Daarom volg ik met veel plezier en succes zijn trainingen….
, Wieke Veurink